ฉันแค่อยากเป็นคนธรรมดา .ที่มีความสุขที่สุดในโลก

Pare (27) 

Female / Single / ID: 4145386
Watthana, Bangkok, Thailand
Seeking: Male 26 - 46
For: Penpal, Friendship, Romance / Dating, Marriage

Quick View
Education: Bachelors Degree
Have children: Yes - sometimes live at home
Drink: Do drink
Smoke: Do smoke
Religion: Buddhist
Occupation: Retail / Food services


ฉันไม่ใช่คนดีอะไรมากมาย ฉันเอาแต่ใจและ .มักใช้ความรู้สึกตัดสินทุกๆอย่างที่เข้ามาในชีวิตมากกว่าใช้เหตุผล .ทุกคนจึงมักไม่ค่อยชอบนิสัยของฉัน แต่การตัดสินใจของฉันต้องไม่ทำให้ใครเดือดร้อนและต้องอยู่ในศีลธรรมอันดีงาม .ฉันเป็นแม่บ้านยุคใหม่ .เว้ฟไมโครเวฟเป็นอย่างเดียวทำอาหารไม่เก่ง และไม่ชอบล้างจานกับทำงาน...read more >>

ฉันไม่ใช่คนดีอะไรมากมาย ฉันเอาแต่ใจและ .มักใช้ความรู้สึกตัดสินทุกๆอย่างที่เข้ามาในชีวิตมากกว่าใช้เหตุผล .ทุกคนจึงมักไม่ค่อยชอบนิสัยของฉัน แต่การตัดสินใจของฉันต้องไม่ทำให้ใครเดือดร้อนและต้องอยู่ในศีลธรรมอันดีงาม .ฉันเป็นแม่บ้านยุคใหม่ .เว้ฟไมโครเวฟเป็นอย่างเดียวทำอาหารไม่เก่ง และไม่ชอบล้างจานกับทำงานบ้าน .สรุปคือฉันไม่ค่อยมีความเป็นผู้หญิงสักเท่าไหร่ .และฉันไม่เคยศรัทาในรักแท้ เพราะสมัยนี้ใครๆก็มองกันที่เปลือกนอก และเงินสามารถซื้อได้ทุกอย่างแม้กะทั่งคุนค่าความเป็นคน .ฉันเป็นคนติ้สๆนิดหน่อยแต่ก็เข้ากับทุกๆคนได้ดี (เฉพาะคนที่สูบบุหรี่เหมือนฉันนะ 555)ฉันเป็นคนปากไม่ตรงกับใจจนบางครั้งทำให้ฉันดูเป็นคนปากหมา .ฉันรักในเสียงเพลง .เมื่อก่อนชอบกินเหล้า .ไปคอนเสริต ดีเจมิ้กเพลงชอบแอฟโฟ่แจ้ค และฮารดเวล และชอบฟังเพลงแจ้สนั่งกินไวน์คนเดียวกับหมาอีก2ตัว .แต่ตอนนี้รู้สึกแก่เเล้วเลยอยู่บ้าน .นั่งเถรดหุ้น และกำลังจะเปิดร้านสปา ที่พาสิโอ้รามคำแหง สรุปคือฉันนิสัยไม่ค่อยดีหรอก .แต่เราก็เปนเพื่อนกันได้นะ อนาคตฉันไม่รู้จะหวังอะไร ตอนนี้แค่ท้อๆ และกำลังนั่งถามตัวเองอยู่ว่าความสุขที่แท้จริงของชีวิตคืออะไรกันแน่ .บ่นบ่น.ยาวไปหน่อย.ขอโทษด้วยนะคะ^^

<< collapse

I am not what I hurried and often use the feel judged every in life more than using the reason. Everyone is often quite habit of me. But the decision of the I must not make people in trouble and must be in the moral goodness. I am a housewife a new era of world fmai microwave oven is one of the food...read more >>

I am not what I hurried and often use the feel judged every in life more than using the reason. Everyone is often quite habit of me. But the decision of the I must not make people in trouble and must be in the moral goodness. I am a housewife a new era of world fmai microwave oven is one of the food is not very good and did not like the dishwasher to work at home. The summary is that I do not have a woman much of a. And I have never been in srata true love because this stylish, anyone looking at the outer shell and money can buy everything even when the shift anvil Kunming, the people. I am a TI, a little but it was to every one. (Only the people who smoke like me, 555) I am a mouth does not match with the mind that sometimes I see a dog mouth. I love music. When before like to eat spirits. Go to icon,.. DJ mi music like the Ffo Chae, and spreadsheets well and like to listen to music, the cock sat at the wine of one with dog again 2 . But now feel to it quite at home. Sit down the Buddhist-stock and are about to open the store. The Spa at the casino oh, Ramkhamhaeng summary is my habit of not so good. But we shall be friends. the future. I am not unique opportunity to hope what now just give up and sitting ask yourself whether the happiness of life is what the (complain complain. Length to me. I'm sorry, ^^

<< collapse

About Pare

She's Looking For

Basic  [ hide unanswered questions ] 
Gender: Female Male
Age: 27 26 - 46
Lives in: Watthana, Bangkok, Thailand Any
Relocate: Willing to relocate to another country Any
Appearance 
Hair color: Black Any
Hair length: No Answer Any
Hair type: No Answer Any
Eye color: Black Any
Eye wear: No Answer Any
Height: 5'1" (156 cm) Any
Weight: 45 kg (99 lb) Any
Body style: Slim Any
Ethnicity: Caucasian (White) Any
Facial hair: N/A Any
Best feature: No Answer Any
Body art: No Answer Any
Appearance: Attractive Any
Lifestyle 
Drink: Do drink Any
Smoke: Do smoke Any
Marital Status: Single Any
Have children: Yes - sometimes live at home Any
Number of children: No Answer Any
Oldest child: No Answer Any
Youngest child: No Answer Any
Want (more) children: Yes Any
Have pets: No Answer Any
Occupation: Retail / Food services Any
Employment status: No Answer Any
Income: No Answer Any
Home type: No Answer Any
Living situation: No Answer Any
Background / Cultural Values 
Nationality: Thailand Any
Education: Bachelors Degree Any
Languages spoken: No Answer Any
English ability: Good Any
Thai ability: Fluent Any
Religion: Buddhist Any
Chinese sign: No Answer Any
Star sign: Virgo Any
Personal 
Bust: No Answer N/A
Waist: No Answer N/A
Hips: No Answer N/A

ผู้ชายหล่อๆ รวยๆ เหมือนในนิยายหรือซีรี้เกาหลี้ . และรักที่ฉันเปนตัวฉัน พร้อมทั้งที่จะให้อภัยเสมอในวันที่ฉันทำอะไรผิดไป และดูและให้ความรักความอบอุ่นกันไปจนกว่าจะแก่เฒ่า เค้าคนนั้นจะต้องเป็นคนใจเยนมากๆและ ต้องเป็นได้ทั้งเพื่อน และขี้ข้า555และที่ปรึกษา และเป็นสามีที่ดีทั้งเรื่องบนเตียงและไม่เจ้าชู้เปน...read more >>

ผู้ชายหล่อๆ รวยๆ เหมือนในนิยายหรือซีรี้เกาหลี้ . และรักที่ฉันเปนตัวฉัน พร้อมทั้งที่จะให้อภัยเสมอในวันที่ฉันทำอะไรผิดไป และดูและให้ความรักความอบอุ่นกันไปจนกว่าจะแก่เฒ่า เค้าคนนั้นจะต้องเป็นคนใจเยนมากๆและ ต้องเป็นได้ทั้งเพื่อน และขี้ข้า555และที่ปรึกษา และเป็นสามีที่ดีทั้งเรื่องบนเตียงและไม่เจ้าชู้เปนอันขาดเพราะสิ่งที่ฉันยึดถือมาตลอดชีวิตคือการไม่โกหกและซื่อสัตย์ต่อความรู้สึกตัวเอง .ถ้าไม่มีก็ไม่เป็นไรนะ ฉันเข้าใจว่าโลกนี้ไม่มีใครเพอเฝคไปซะทุกอย่าง ก็แค่อยากตอบให้ตรงคำถาม ซึ่งบางทีฉันก็รำคาญตัวเองเหมือนกันว่าทำไมต้องเยอะขนาดนี้ด้วยนะ555 ฉันเป็นคนดูติ้งต้องปัญญาอ่อน .เพราะฉันเครียดมาเยอะแล้ว .ยังไงก็ยินแีที่ได้รู้จักนะคะ

<< collapse

The Men La rich burgesses, like in a story or a CD-ROM handed down from Korea and the love that I shall be for me as well as to apologize in the day that I had done nothing wrong and to see and to love and warmth, until it grows an outline that person must be a man of the Yen and must be either a fr...read more >>

The Men La rich burgesses, like in a story or a CD-ROM handed down from Korea and the love that I shall be for me as well as to apologize in the day that I had done nothing wrong and to see and to love and warmth, until it grows an outline that person must be a man of the Yen and must be either a friend and I 555 and consultants and to her husband, both on the bed and not flirt with shall be broken because of the things I held my life is to not lie and loyalty to the feel myself. If there is no matter. I understand that this world, there is no one of the Pöyry do to get everything was just wanted to reply to questions that perhaps I was annoyed, why a lot of this size, 555 I see the routing to be an idiot. Because I am nervous, and what (was glad the color that has known?

<< collapse

Cupid Media, the Cupid Media Logo and ThaiCupid.com are registered trademarks of Ecom Holdings Pty Ltd and used with permission by Cupid Media Pty Ltd.